Zangeres H’Atina brengt nieuwe single “Foolish Heart” uit op 17 maart 2023

In 2022 zegende H’Atina de ether met haar EP, “Elements of a Real Man”. Ja, dat EP-project heeft ons zeker getroffen met die wow-factor. Maar deze onbeschaamd soulvolle zangeres en songwriter zal in 2023 een nieuwe single uitbrengen genaamd “Foolish Heart”.

Koop en luister naar ‘Foolish Heart’ op Apple Music, Amazon Music en Spotify vanaf 17 maart 2023.

De officiële videoclip voor ‘Foolish Heart’ staat ook gepland voor maart 2023, kort nadat de single is uitgebracht. De officiële releasedatum van de video wordt binnenkort aangekondigd. Abonneer je ondertussen op haar YouTube-kanaal https://youtube.com/@hatinasmuzick zodat je het niet mist!

Deze single neemt de luisteraar mee op een gevoelvolle emotionele rit. H’Atina’s zang reikt diep door het hele nummer en demonstreert haar verbazingwekkende vocale vermogen, trekt je naar binnen en laat je voelen wat ze voelt.

Muziek geproduceerd door Alex Fraser van Smoothbeatsonly.com, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Samen blijven ze geweldige muziek maken.

Ja, deze nieuwe single, ‘Foolish Heart’, wordt binnenkort weer een briljante release voor de vocaal indrukwekkende H’Atina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *