Stefan Mahendra – Would You Be Mine

De tweede release van 2023 van Stefan Mahendra, “Would You Be Mine” (een zelfgeschreven nummer) is vandaag uit. Het volgt “Waste No Time” een maand geleden (10 feb).

Deze is een meer traditionele soulvolle ballad. We maken er geen geheim van dat we dol zijn op de geluiden van Stefan. Hopelijk breekt hij uiteindelijk door met een geweldig nummer en gaat zijn carrière van start.

Stefan is van Sri-Lankaanse/Duitse afkomst en was in 2019 een kwartfinalist in The Voice serie 8 (hij werd uitgeschakeld in de 2e ronde van de knock-outs). Hij bracht zijn debuutsingle ‘Loving You Is Easy’ uit in november 2020 en de huidige single is zijn tiende tot nu toe (de meeste, zo niet alle, zijn hier gepost).

Op het moment dat hij The Voice betrad, was Stefan lid van BrownSugar, opgericht in 2014 door Stefan (singer/songwriter) en Iain McFarlane (drummer), en werden later vergezeld door Myles Peters (gitaar) en Keshav Kansabar (bas). Ze verschenen met hem op een van de shows.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *