Sharon Redd – Can You Handle It

De speciaal geremixte versie van Sharon Redds “Can You Handle It” van Francois Kevorkian is vandaag digitaal uitgekomen. Ik geloof dat het de originele Special Remix uit 1981 is die uitkwam als een B-kant op de 12″ voor “You Got The Love” en geen nieuwe mix. De remix werd gedaan in Philly in Sigma Sound Studios.

Deze release komt ook met de titelloze albumversie uit 1980 en een derde mix, de Mastermix waarvan ik geloof dat het de ‘Shep Pettibone Kiss 98.7fm Mastermix’ uit 1982 is.

Deze brengt zeker herinneringen terug aan zweterige clubavonden die zwoegden over een hete console toen de jouwe echt zes nachtclubresidentie had op de dag, want dit kreeg een hamer en klinkt nog steeds goed.

Sharon Redd is de zus van Penny Ford en Gene Redd Jr. die Red Coach-records bezat en de manager was van Kool & The Gang. Ze stierf aan longontsteking op 1 mei 1992 46 jaar oud.

Francois Kevorkian is een Franse producer en dj uit het midden van de jaren 70, gevestigd in NYC. Hij was A&R-man voor Prelude, waarvoor hij een aantal remixen deed, en DJ op iconische locaties zoals Paradise Garage en Studio 54.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *