Nigeriaanse Afro R&B/soulzangeres Winny brengt nieuwe EP “WINNY” uit op 7 april 2023

Na haar doorbraakdebuutsingle vorig jaar, kondigt de opkomende Nigeriaanse Afro R&B/Soul singer-songwriter Winny de release aan van haar titelloze debuut-EP, WINNY, die op 7 april uitkomt via This Land Records/The Orchard – PRE-SAVE HERE.

Op vrijdag 17 maart deelt de in Lagos gevestigde zanger ook de aanstekelijke nieuwe single “Don’t Leave” samen met een boeiende visual geregisseerd door Prins Akpa. “Don’t Leave”, geschreven door Winny en de producer van de plaat, John Pininen, is een frisse mix van dancehall, pop en R&B over luid en zonder schaamte van iemand houden.

Winny vertelt: “Dit lied is voor mij een openheid om de kwetsbaarheid te delen die gepaard gaat met zo vrijelijk van iemand houden. Ik accepteer dat, zolang de relatie waardevol voor me is, en als het ooit mis zou gaan, ik zal blijven, ik zal achtervolgen; mijn zoektocht naar liefde zal blijven bestaan.”

“Don’t Leave” is het tweede nummer van Winny’s aankomende EP na haar succesvolle debuut met “Pretty”, dat tot nu toe meer dan 415.000 wereldwijde streams en 145.000 YouTube-views heeft overtroffen voor de korte film, naast vroege steun van belangrijke smaakmakers, waaronder Vibe Magazine, UPROXX, Consequence, Ones to Watch, Early Rising en meer.

Over Winny
Winifred Ohili Adanu, professioneel bekend als Winny, is een multi-genre artiest afkomstig uit Benue State, Nigeria. Het geluid van de getalenteerde Idoma-zangeres belichaamt een mix van Reggae-, R&B/Soul- en Afro-muziek, gekoppeld aan haar unieke vocale textuur en levering die de indrukwekkende jonge artiest een duidelijk randje geeft aan haar muziek. Winny probeert liefde, mededogen, zelfbewustzijn en verbondenheid in haar muziek over te brengen en haalt invloeden uit artiesten als Chronixx, Wizkid en Kranium.

Opgegroeid in een gezin van twaalf, waren tevredenheid, liefde en geloof de belangrijkste waarden die haar identiteit vormden. Met haar muziekcarrière nog in de kinderschoenen, is Winny’s doel om haar muziek te gebruiken om emotionele gevoelens bij haar luisteraars op te wekken, en om een overtuigend artistiek merk uit te drukken dat duidelijk haar eigen is. Haar muziek en kunst zullen een medium blijven om haar gevoelens over te brengen als een van de meest opwindende en getalenteerde nieuwe wereldwijde artiesten die klaar is om alle barrières te doorbreken om de top te bereiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *