Jarrod Lawson – I Would Die 4 U / Footsteps In The Dark

Met nog drie Britse data te voltooien, is de veelgeprezen nieuwe single van Jarrod Lawson vandaag digitaal en op 7″ vinyl uit. Jarrod laat zijn innerlijke Prince (de paarse … vandaar waarschijnlijk de labelkleuren?) “I Would Die For U”. Op vinyl Het zal worden gecombineerd met zijn laatste single, die natuurlijk “Footsteps In The Dark” van The Isley Brothers was, maar een 4:18 bewerkte versie om op de vinylrelease te passen.

Beide kanten van de nieuwe single bevatten oude cohorten, Chance Hayden (gitaar) en Tyrone Hendrix (drums).

Jarrod vertelt ons dat het Prince-nummer “een heel speciaal nummer voor mij is, omdat ik levendige herinneringen heb aan het rondrijden in de auto met mijn moeder als kind en samen meezingen met dit nummer. Het is altijd mijn favoriet geweest in de uitgebreide catalogus van Prince. Dit in combinatie met het feit dat ik toevallig aanwezig was in het Fox Theatre in Atlanta voor het laatste optreden van de paarse voor zijn vroegtijdige vertrek, noopte me tot het uitwerken van een passend eerbetoon aan dit onbetwistbare genie dat de wereld werd voor altijd veranderd door”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *