Clifton Dyson – Slow Your Body Down

Een paar weken geleden bracht Numero Group twee nummers opnieuw uit van Clifton Dysons eerste album “Slow Your Body Down” (1981), namelijk “So Lonely” / “I’m Giving Up”. De twee nummers werden eerder uitgebracht op een QS-single in 1980.

Vandaag is het titelnummer van het album gebundeld met de twee vorige nummers, dus uitgaande van het feit dat het artwork de albumhoes is, komt misschien uiteindelijk het volledige album uit? Het enige overgebleven nummer is een cover van “Hypnotize” van Linda Jones, dus houd deze ruimte in de gaten.

Op origineel vinyl verkopen ze voor tussen £ 60- £ 100, maar het is twee keer heruitgegeven op vinyl, door P-Vine in 1997 en het originele label After Hours in 2007.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *