Morgan James levert een rokerig soulpareltje af

Morgan James is een zangeres die over de hele wereld wordt geprezen vanwege haar onbevreesde benadering van haar werk, waarbij ze door de jaren heen vele genres en stijlen heeft bestreken. Maar voor veel fans van soulmuziek is ze een verborgen juweeltje geweest in het volle zicht.

Dat zou moeten eindigen met Morgan’s aankomende album Nobody’s Fool, een R&B-album in jaren 90-stijl waarop ze (opnieuw) haar genialiteit demonstreert als een songstylist die bijna alles haar eigen lijkt te kunnen maken. Opgenomen in Memphis, draagt Nobody’s Fool de volle productie waarvoor die muzikale stad bekend staat, en het werkt geweldig achter Morgan’s expressieve vocale optredens.

Een van de meest opvallende nummers op het album is “Nobody’s Fool But Mine”, een rokerige ballad over een vrouw die verliefd is en het niet kan schelen wat haar vrienden van haar man denken. Terwijl de cut de eerste twee minuten smeult, laat het de zanger uiteindelijk los en levert een optreden op dat zowel blues als soulvol is.

De bijbehorende videoclip is net zo meeslepend. In een single-shot, one-take throwback uit de jaren 90 wordt Morgan verliefd op een fotograaf, gespeeld door Ephraim Sykes (Room, Ain’t Too Proud), en hun carrières bloeien naast elkaar gedurende vijf jaar, ondanks percepties van buitenaf. . Geregisseerd door theater- en operaveteraan Kevin Newbury, brengt de video de moeiteloze coolheid van de kunstwereld uit de jaren 90 samen met een verhoogde theatraliteit om de tijdlijn van een relatie vast te leggen.

Met trots presenteren we de wereldpremière van de videoclip voor ‘Nobody’s Fool But Mine’. Bekijk het hieronder. Het is gewoon een voorproefje van de goedheid van Nobody’s Fool.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *