Mamas Gun – You Make My Life A Better Place

De eerste release op het nieuw opgerichte PizzaExpress-label, PX Records, is Mamas Gun met een live-opname op de locatie van “You Make My Life A Better Place”, de hoofdtrack van hun album “Golden Days” uit 2018.

Het is de eerste single van hun allereerste live-album, “Mamas Gun at PizzaExpress Live in London”, een 13-track set opgenomen op PizzaExpress Live in Soho op 23 april 2022. Het album wordt de achtste van de in Londen gevestigde vijfkoppige groep sinds hun debuut in 2009 en komt uit op 14 april ’23.

De nummers zijn voornamelijk afkomstig van hun laatste twee albums “Cure The Jones” (2022) en “Golden Days” (2018) met twee nummers van hun debuutalbum “Routes To Riches” (2009).

De line-up van de groep bestaat uit Andy Platts (zang) (ook de helft van Young Gun Silver Fox met Shaun Lee), Terry Lewis (gitaar), Dave Oliver (toetsen), Cameron Dawson (bas) en Chris Boot (drums).

Ze zullen op 29 april hun grootste Britse headline-show tot nu toe uitvoeren in de Islington Assembly Hall in Londen.

De onderstaande video is niet het optreden van Pizza Express, maar een eerder optreden in Oslo, Hackney op 14 december 2019.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *