Jody Watley debuteert ‘The Jody Watley Show’ op SiriusXM met eerste gast Sheryl Lee Ralph

De legendarische zangeres, songwriter, producer, onafhankelijke labeleigenaar en fashionista Jody Watley heeft weer een baan aan haar toch al lange cv toegevoegd. Op zondag 12 maart maakte ze haar debuut als presentator van een radioshow tijdens de première van The Jody Watley Show op SiriusXM’s kanaal The Groove. Watley werd gelanceerd tijdens de Women’s History Month en verwelkomde Emmy Award-winnaar Sheryl Lee Ralph als haar eerste gast.

De twee multihyphenates en levende legendes hadden nogal een kiki tijdens hun levendige gesprek. De twee uur durende show bevatte het interviewsegment en klassieke en hedendaagse R&B-jams die zorgvuldig waren uitgekozen door Jody Watley en haar team. Luisteraars hielden van wat ze hoorden en overstelpten de show met veel lof op sociale media, waardoor het een hit werd.

“Ik heb zoveel plezier met het hosten van mijn nieuwe show op SiriusXM”, zei Jody Watley in een persbericht. “Ik heb de microfoon als interviewer en kan mijn eigen stijl in de show brengen en vragen stellen waarvan ik denk dat mensen die willen weten over mijn gasten.”

Toekomstige afleveringen van The Jody Watley Show zullen maandelijks worden uitgezonden en beloven luisteraars altijd “Good Music” te brengen. Goed gevoel. Goed gesprek.” Stem af op The Jody Watley Show op SiriusXM’s The Groove op kanaal 50 op de tweede zondag van elke maand om 18.00 uur. EST/15.00 uur PST en op de SiriusXM-app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *