Jazzduo The Braxton Brothers brengt nieuwe single “Let’s Have a Good Time” uit

De tweelingtalenten achter de nummer 1-hit van vorig jaar, “Catalina Nights”, zijn terug en klaar om je uit te nodigen om een leuke tijd met hen te hebben in dit nieuwe, “gladde, maar funky” nummer dat dit jaar zeker een favoriet zal worden.

Geïnspireerd door de klanken van legendes als Michael Jackson, Nile Rodgers & Chic en anderen die hun vader draaide als dj in de buurt. waar ze zijn opgegroeid, zal deze instrumentale jam luisteraars terugvoeren naar de late jaren 70 en vroege jaren 80, en de essentie vastleggen van de klassieke R&B-grooves die een tijdperk bepaalden. Na meer dan 25 jaar op de radio te zijn geweest, blijven de broers met dit deuntje hun verzameling liedjes opbouwen die luisteraars altijd in een goed humeur brengen.

Maak je klaar om de goede tijden opnieuw te beleven en beweeg op het ritme van “Let’s Have a Good Time”. En houd hun aankomende EP in de gaten die deze zomer uitkomt.

De broers worden op “Let’s Have a Good Time” vergezeld door collega Smooth Jazz-artiest Jason Peterson DeLaire op toetsen, en Errol Cooney (John Legend, Stevie Wonder, Ledisi, Earth Wind & Fire, Phillip Phillips, Raashan Patterson) op gitaar.

Geschreven, uitgevoerd en geproduceerd door The Braxton Brothers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *