Legendarische zangeres en actrice Freda Payne ontvangt Lifetime Achievement Award in Entertainment

Samira’s Network Gala Dinner, OSCARS Viewing Party en Awards Show zullen de onvergelijkbare mevrouw Freda Payne eren met een Lifetime Achievement Award in Entertainment. Het evenement vindt plaats in het Universal Hilton in Universal City, CA op 12 maart 2023.

De impact van mevrouw Payne op de entertainmentindustrie als zangeres, actrice en artiest valt niet te ontkennen. Met haar soulvolle stem en indrukwekkende podiumpresentatie weet ze het publiek al tientallen jaren te boeien, wat haar een plaats als icoon van de kunsten opleverde. Haar hits, waaronder ‘Band of Gold’ en ‘Bring the Boys Home’, blijven fans over de hele wereld aanspreken.

Het gala is een gelegenheid om de buitengewone carrière van mevrouw Payne te vieren en haar vele prestaties te eren. Deze prestigieuze prijs is een bewijs van haar talent, toewijding en impact op de entertainmentindustrie. Het gala wordt een avond om nooit te vergeten, met muziek, dans en andere verrassingen.

“We zijn verheugd om de ongelooflijke carrière van mevrouw Payne te eren tijdens ons komende gala”, zei een woordvoerder van Samira’s Network. “Ze is een inspiratie voor ons allemaal en we zijn er trots op haar te erkennen met deze welverdiende onderscheiding.”

Om het gala bij te wonen en deel te nemen aan de viering van Ms. Payne’s Lifetime Achievement Award in Entertainment, kunnen nu kaartjes voor de Luxury Gala OSCARS Party worden gekocht. Mis deze onvergetelijke avond niet.

Gefeliciteerd, mevrouw Freda Payne, met deze geweldige prestatie. Je hebt een onuitwisbare stempel gedrukt op de entertainmentindustrie en we zijn vereerd om je ongelooflijke carrière te vieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *