DAVEON #1 – Let’s Go Everyone(Volledig album)

We zitten al een week of twee op dit album, vooral omdat de artiest zo productief is geweest met het uitbrengen van niet minder dan zes albums dit jaar, vier in januari en twee in februari.

We plaatsten een album van hem, “I’M SO FORTUNATE”, in september 2022 en een single “Tell Her, een tijdloze, diepe, langzame jam / soulballad, in oktober die is opgenomen op zijn nieuwste album “Let’s Go Everybody”. Destijds benadrukten we dat hij toen, sinds 2021, meer dan dertig singles en drie albums had uitgebracht, waarvan vele onder de naam DAVEON.

Elf van de twaalf nummers zijn originele nummers, met een goede cover van Sly & The Family Stone’s “Everyday People”. De laatste, samen met “Tell Her” (waarvan ik denk dat het technisch gezien een heruitgave is, hoewel het misschien de eerste keer op een album is, maar ik heb niet al zijn vorige albums gecheckt) en “Do U Think Of Me” als de opvallende nummers. Hoe meer ik naar dit album luister, hoe meer nummers er verschijnen (vooral als je van diepe en soulvolle ballads houdt), dus voeg “The Time Is Now” toe aan de lijst. Een om een paar keer naar te luisteren om volledig te waarderen, samen met de andere vijf die tot nu toe dit jaar zijn uitgebracht!

DAVEON #1 is Daveon Horton uit het zuiden van Chicago die begin jaren 80 naar L.A. verhuisde om zich bij Motown aan te sluiten, die een groep aan het samenstellen waren, maar uiteindelijk schrijver werd bij Jobete Music. Hij bracht in 1987 een album “It’s So Good” uit op Empire en was lid van Mind, Heart & Soul die in 1995 een titelloos album uitbrachten op Motown.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *