Teena Marie – Love Songs And Funky Beats: The John Morales Mixes (Volledig album)

Deze set remixen is oorspronkelijk uitgebracht in december 2021, maar is op vrijdag (10 maart) opnieuw verschenen op digitale platforms, maar we hoeven niet twee keer te worden gevraagd om materiaal te posten van Lady T, The Ivory Queen of Soul.

“Love Songs And Funky Beats: The John Morales Mixes” bestaat uit 18 Teena Marie-nummers uit haar Motown-catalogus (Gordy), geremixed door John Morales. Dus als je ze de eerste keer hebt gemist, zijn ze weer beschikbaar.

Zoals de titel al aangeeft, zijn het niet alleen haar dansnummers die zijn opgenomen. De set begint met “I Need Your Loving” en eindigt met de killer duet ballad “Fire And Desire” met Rick James. Van haar verbluffende debuutalbum “Wild And Peaceful” en het uptempo “I’m A Sucker For Your Love” is helaas maar één nummer te horen, terwijl kenners zullen weten dat er verschillende killer deep ballads op het album stonden.

Het is misschien verrassend om te horen dat slechts één van haar Motown-singles de Billboard Top 40 bereikte, “I Need Your Lovin'” (#37) en slechts één andere in haar carrière, namelijk “Lovergirl” in 1984 met een piek op #4 . Haar Gordy-singles met de hoogste R&B-hitlijsten waren “Square Biz (# 3), “I’m A Sucker For Your Love” (# 8) en “I Need Your Lovin ‘” (# 9), allemaal opgenomen op deze compilatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *