Castella schittert weer op ‘And So It’s Christmas’

Spread the love

We volgen Castella, geboren in Long Beach, Californië, al een paar jaar. Haar rijke, diepe stem heeft een klassiek pop/soulgevoel waardoor ze zich in meerdere genres kan uitstrekken, en ze borrelt op als een artiest om naar te kijken.

Op haar nieuwste single levert Castella een nieuw vakantiepareltje, in samenwerking met producers Jeff Canady en Darryl Swann, en een groep muzikanten uit Detroit. “And So It’s Christmas” heeft een instant klassiek gevoel, raakt aan Motown, maar met een Bacharach-achtige lichte pop als onderbouwing. En de moeiteloze zang van Castella vormt de ideale topping voor het nummer.

We blijven groeien in onze bewondering voor Castella’s werk, en “And So It’s Christmas” is een geweldige aanvulling op haar ontluikende discografie. Bekijk het hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *