Morttimer Snerd III – Dance, Dance, Dance

Spread the love

Yowsah, Yowsah, Yowsah .. weg met de fakkels en platforms voor wat, vanaf de titel, waarvan ik oorspronkelijk dacht dat het Chic’s single van vroeger zou worden … maar wacht, het is eigenlijk Archie Bell & The Drells “Let’s Groove” .

Het origineel werd oorspronkelijk uitgebracht op een promo 12″ in 1975 en was hun eerste release op TSOP, maar werd pas officieel uitgebracht op 7″ als deel 1 en 2 tot 1976 na “I Could Have Danced All Night” en “The Soul City Walk ” op het label en was hun laatste voor het label voordat ze overgingen op de hoofdafdruk van Philadelphia International.

De mix is van de Chicago producers Morttimer Snerd III en Steve ‘Miggedy’ Maestro (alias Stephen Maskall).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *