Zangeres Tanya Nolan brengt nieuwe kersttrack “What Would A Christmas Be” uit

Spread the love

“WHAT WOULD A CHRISTMAS BE” is geschreven door Tanya Nolan en Keyiara Sallie en geproduceerd door Cory Mo. “Voor velen van ons is het de mooiste tijd van het jaar. Het is het gevoel van vreugde, warmte en nostalgie dat ik voel als ik de kerstboom opzet en naar kerstmuziek luister met mijn dierbaren. Het is een echte stemmingsverbeteraar en een troost voor mij’, deelt Tanya.

Tanya Nolan · Wat zou een kerst zijn
Tanya geniet momenteel van het succes van haar meest recente Billboard Top 25-single, “MY BEST”, terwijl deze de ether in het hele land blijft domineren. Ze bereidt zich ook voor om fans over de hele wereld te zegenen met de REMIX van “MY BEST”, met de meermaals bekroonde singer-songwriter en producer CeeLo Green.

De LGBTQIA+-activiste en openlijk homoseksuele vrouw van kleur, blijft muziekliefhebbers precies geven wat ze kwamen krijgen, “goede muziek”, aangezien ze van plan is regelmatig nieuwe muziek uit te brengen in afwachting van een groter oeuvre in het voorjaar van 2023 “Ik heb het grootste deel van mijn leven aan mijn muzikale vak gewerkt en heb al eerder muziek uitgebracht, maar deze keer voelt gewoon anders. Ik bevind me in een ruimte waar ik mijn dromen vrij kan volgen, mijn lot kan bepalen en mijn eigen persoonlijke waarheid kan vertellen”, voegt ze eraan toe. “Ik hoop dat mijn fans zich tijdens deze reis zullen vinden in mijn verhalen en sfeer.”