Zanger Anthony Faulkner brengt nieuwe kersttrack “This Time Of Year” uit

Spread the love

Het vakantieseizoen staat voor de deur en het is een speciale tijd van het jaar waarin we ons verenigen en dichter bij familie, vrienden en geliefden houden. Als gelovigen vieren we in deze tijd de geboorte van de Heiland. We vieren in aanbidding en met speciale feestmuziek die altijd aangeeft dat er verandering in de lucht hangt. Het verandert de sfeer met vrolijke berichten over de geboorte van Christus, geluk, vreugde en liefde.

Internationale gospelartiest en wereldwijde filantroop Anthony Faulkner heeft hitmuziek uitgebracht en wereldwijd getourd. Hij biedt een opbeurend vakantielied aan, “This Time Of Year”, om toe te voegen aan je afspeellijst en vakantiebijeenkomst, net nu hij van plan is zijn vakantie thuis door te brengen, omringd door positieve energie en liefde.

“This Time Of Year” is een nummer vol vrolijkheid en hoop van de kerstperiode. Het inspirerende kerstlied is geschreven door Anthony en geproduceerd door George Tyler, III. Anthony bracht deze single uit op zijn onafhankelijke label, 7th Chapter Music.

“De wereld is drastisch veranderd door de pandemie, maar één ding blijft hetzelfde: hoe de feestdagen mensen samenbrengen”, zegt Anthony. “Mijn lied This Time of Year spreekt over de kracht van het gezin; wanneer uw dierbaren samenkomen, zou het liefde en kracht moeten vertegenwoordigen. Het leven is niet perfect, en deze tijd van het jaar spreekt tot vergeving en het creëren van nieuwe herinneringen. Morgen is niet beloofd. Elke dag moet worden gekoesterd alsof het je laatste is. Dat is een van de dingen die de pandemie naar voren heeft gebracht.”

“This Time of Year” is nu beschikbaar op alle digitale muziekwinkels en streaming-sites.

Anthony is een bekroonde International Urban Inspirational artiest die Gospel, Urban AC, Reggae en Inspirational Pop met Afrikaanse, Caribische en Italiaanse muzikale invloeden schrijft, arrangeert en produceert. Zijn GUARDIAN ANGEL-album belandde in de Billboard Top 40 Gospel Sales Chart en toonde Anthony’s soepele stilistische mix van muzikale genres. Hij toerde door zes continenten en ontving de PraiseTek Gospel Music Award – International Legacy Award voor zijn muzikale bijdragen. Toch geeft Anthony’s bediening prioriteit aan wereldzending en liefdadigheidswerk in de gemeenschap.

Faulkner heeft de in Oeganda gevestigde weeshuizen Sanyu’s Babies Home en Agape House Children’s bezocht, waar hij grote bijdragen heeft geleverd en de kinderen de broodnodige oprechte liefde heeft gegeven. Anthony gelooft dat de jeugd van vandaag de toekomst van morgen zal veranderen. Hij is van plan om voortdurend mensen over de hele wereld te bereiken door middel van zijn muziek en inspirerende outreach. Anthony heeft een veelbelovend jaar voor de boeg, met verschillende internationale releases die in verschillende landen zullen verschijnen. Hij zal ook beginnen met het filmen van een reality-tv-show.