Reach Records brengt nieuwe vakantietrack “Silent Night (Hush) Remix” uit met. Kristal Nicole & Q. Parker

Spread the love

Atlanta, GA. Reach Records, Crystal Nicole en Q Parker vieren de feestdagen met de release van Silent Night (Hush) Remix. Het nummer blaast nieuw leven in de originele plaat op Reach’s The Gift: A Christmas Compilation, uitgevoerd door Crystal Nicole en oorspronkelijk uitgebracht in november 2018. Silent Night (Hush) Remix is ​​een innovatieve, R&B-achtige hommage aan de originele klassieker die is gecoverd door muzieklegendes zoals Julie Andrews, The Temptations, Mariah Carey en Justin Bieber!

116 · Stille Nacht (STILTE) Remix
De single van dit jaar is ongelooflijk dynamisch met twee vocale krachtpatsers die toevoegen wat zeker een nietje zal worden voor de feestdagen in de komende jaren. “Het gaat erom recht te doen aan de nalatenschap van dit nummer en degenen die ons zijn voorgegaan”, zei Q Parker, die zijn opwinding achter het nummer beschreef.

Sonisch gezien bevat de plaat Crystal Nicole en Q Parker die krachtige teksten zingen, “we blijven het maken over de cadeautjes, we moeten meer aandacht besteden aan zijn aanwezigheid”, terwijl ze hun unieke vermogen demonstreren om individueel krachtige melodieën te riffen en ook samen te werken om foutloos uit te voeren. harmonieën over productie door Joel McNeill. Het lied waarin Christus centraal staat, is een eerbiedige viering van de verlossing en de geboorte van onze verlosser Jezus.

Bekijk de eerder uitgebrachte deluxe versie van The Gift: A Christmas Compilation: https://smarturl.it/thegiftdeluxe

Voor meer informatie over Reach Records, alstublieft
bezoek www.reachrecords.com en op sociale media @ReachRecords.