Luqman Frank – The Light of the Sun(Full Album)

Spread the love

Zoals we al zeiden toen zijn laatste single “Baby Come Home” precies een maand geleden werd gepost, brengt Bay Are-singer/songwriter Luqman Frank vandaag (17 nov ’22) zijn debuutalbum “The Light of the Sun” uit.

Het bevat alle zes zijn singles, allemaal dit jaar uitgebracht, “Gonna Be Alright” (feb ’22), “Never” (apr ’22), “Light Of The Sun” (mei ’22), “All My Love” (juni ’22), “Bring Your Love” (juli ’22) en zijn huidige single “Baby Come Home” (17 okt 2022) samen met nog eens zes nieuwe nummers.

Hij is het afgelopen decennium een vaste waarde geweest in de muziekscene in de San Francisco Bay Area en trad op met artiesten als Carlos Santana, Yolanda Adams, Pete Escovedo, Narada Michael Walden, Ledisi, Bill Ortiz (Santana), Cornell CC Carter en vele anderen. op het album “The Tales People Tell” van Kelly Finnegan in 2019.