Claudia Campagnol – Nu (volledig album)

Spread the love

Claudia Campagnol werd geboren in Boedapest, Hongarije, groeide op in Malmö, Zweden en woont nu in Kopenhagen, Denemarken. Ze trad hier voor het eerst op in maart 2021 met een dansbewerking van een albumtrack “Do You Love Me”, gevolgd door “Confused” (mei ’22) en haar laatste single “Love You All The Way” (september ’22).

Voorafgaand aan die singles bracht ze ook “Everything’s OK” uit in 2021 en “Dance With Me” in 2020, samen met nog een paar nummers van haar debuutalbum en een paar niet-albumnummers.

Haar tweede album “Right Now” komt uit op vrijdag (18 nov ’22) en volgt op haar debuut “I’m Strong” in april 2019 waarvoor ze werd genomineerd voor de Danish Music Awards Jazz 2019 in twee categorieën “Best Vocal Album” en “Beste nieuwe act”.

Claudia is afgestudeerd aan de Malmo Academy of Music en begon vanaf haar vierde te zingen en piano te spelen en schreef haar eerste liedje toen ze twaalf was. Alle nummers zijn originelen die ze schreef en arrangeerde, evenals zang en toetsen op alle nummers.

Veel dank aan Susanne Benz, de marketingmanager bij Giant Sheep Music, voor het regelen hiervan, zij is ook verantwoordelijk voor de albumillustraties!