Cor’s Disco en Soulshow op Disco Classic Radio

Spread the love

Cor’s Disco en Soulshow die al vanaf 2002 aan de gang is. Bij het eerste radiostation APCS Radio is het eigenlijk allemaal echt begonnen. De eerste echte radio uitzending was op 3 januari 2007 en ik was echt blij dat ik op een legale wijze mijn kunstje kon tonen. Het heeft zo’n drie en een half jaar geduurd toen ik door medische reden moest stoppen. Dat duurde zeker tot 2012 en begon bij een andere Club DDD FM en daar heb ik ook 3 jaar gedraaid maar het radiostation stopte ermee en dus moest ik op zoek naar een andere en dat werd Music Power Radio. Op de dinsdagavond heb ik het iets meer dan 5 jaar gedaan. Maar ik wilde wat anders erbij. In 2021 kwam Disco Classic Radio in beeld en daar zet ik nu mijn shows voort. Ben nog wel bij Music Power Radio maar dan met een hele andere show. Elke Zaterdag en Zondag tusen 18.00 en 19.00 uur hoor je de heerlijkste classics voorbij komen in de disco, soul en funk uit de jaren 70 en 80.